Odvajanje od kajenja

Ste se odločili, da naredite konec vaši razvadi in poskrbite za svoje zdravje?

Pri vaši odločitvi za prenehanje kajenja vam ponujamo pomoč v obliki bioresonančne terapije – da bo odločitev hitreje in ležje izpeljana.

Kajenje povzroča številne zdravstvene težave, od težav s srčno-žilnimi obolenji, do raka na pljučih in grlu. Z odločitvijo, da prenehate kaditi, ste naredili pomemben korak k izboljšanju vašega zdravja in boljšemu počutju, ne samo za vas, ampak tudi za vašo okolico. Po prenehanju kajenja se bo vaše zdravstveno stanje izboljševalo, kar vam bo dalo novih moči in veselja do življenja.

quit-smoking-path-young-woman-1024x682-600x399Pri sami terapiji odvajanja od kajenja potrebujemo seveda tudi vaše sodelovanje, brez tega žal ne gre. Za začetek je dovolj vaša resna odločitev in želja, da prenehate s kajenjem. Cilj terapije ni samo prenehanje kajenja, temveč tudi razstrupitev telesa s pomočjo bioresnonančne terapije. Tako bo telo izločilo nikotin in ostale škodljive snovi, ki so se nabirale v telesu med kajenjem. Telesu bo potrebno dati možnost in čas, da se razstrupi in ga pri tem podpreti tako na fizični kot duhovni ravni. Bodite pripravljeni, da bodo verjetno potrebne tri do štiri terapije, čeprav je možno, da želje po cigareti ne boste več čutili že po prvi terapiji.

Kako poteka terapija odvajanja od kajenja?

quit-smoking zadnja-cigaretaPred terapijo samo na pol pokadite vašo zadnjo cigareto, takšno, kot jo kadite ponavadi. Če ste pokadili zadnjo cigareto doma, morate na terapijo s seboj prinesti pepel in cigaretni ogorek. Nato cigaretni ogorek in pepel vstavimo v bioresonančni aparat. Tako zajamemo informacijo cigaretnega ogorka in nikotina, skupaj s frekvenčnim vzorcem vas, bodočega nekadilca ;-). Informacija, ki se vrne v vaše telo, v telesu sproži razstrupljanje, kar odpravi samo željo in potrebo po kajenju. Učinki terapije se pokažejo zelo kmalu. Čeprav pacient po terapiji ponavadi ne občuti nič posebnega, se v telesu dogajajo veliki premiki: telo nima več informacije nikotina, zato tudi želje po cigarete enostavno več ni. Še bolje - lahko vam cigarete celo zelo "zasmrdijo"....Čudno, ne?