Bronhiolitis in bioresonanca

Kar nekaj primerov bronhiolitisov v zadnjem času me je spodbudilo, da napišem kratek članek o tej težavi, pri kateri bioresonanca uspešno pomaga.

virusiVsaka mama ali oče, ki ima majhne otroke in ki se je že srečal z bronhiolitisi, ve, da okužbe z virusi, ki jih povzročajo, niso mala šala. Še posebej ne, če je otrok star nekaj mesecev in mu zdravnik predpiše bronhodilatatorje in razna protivnetna zdravila, da otrok lahko diha. Če pa je potrebno poleg tega še ostati v bolnišnici, kjer otrok dobiva kisikovo terapijo, da se poveča nasičenost krvi s kisikom, potem je tu lahko še dodaten stres – bivanje v bolnišnici, tako za starša(e) kot otročka.

Bronhiolitis je vnetje manjših dihalnih poti (bronhiolusov). Sluznice dihal se vnamejo, so razdražene, kar dihanje močno oteži. Okužba je nalezljiva in se prenaša kapljično (slina). Pogost je pri otrocih. Najpogostejši povzročitelji so virusi (respiratorni sincicijski virus, virusi parainfluence). Simptomi so enaki kot pri prehladu, otrok ima zamašen nos, težko diha, kašlja, je razdražljiv, lahko se pojavi driska. Čez dan ali dva ponavadi simptomi dosežejo vrhunec, nato se stanje začne umirjati. Če otrok res težko diha, ga ponavadi zadržijo v bolnišnici.

Kako bioresonanca pomaga pri tovrstnih težavah?

Bioresonanca pomaga blažiti težave, ki se ob okužbah pokažejo, deluje pa seveda tudi direktno na viruse. S pomočjo aparata se frekvenčni vzorec virusa invertira, kar v telesu sproži samozdravilne učinke. Ponavadi se vzame tudi vzorec sline. Tako se direktno deluje na prisotne povzročitelje, ki se jih s pomočjo aparata energetsko oslabi. Bioresonanca pomaga krepiti pljuča in ostale izločevalne organe (ledvica, jetra,...), kar telesu pomaga, da najhitreje izloči viruse in morebitne druge patogene. Hkrati pomaga okrepiti imunski sistem, kar je še posebej v pomoč v hladnih mesecih, ko je takih okužb v povprečju več. S pomočjo bioresonance se zdravljenje pospeši, ponavadi tudi skrajša, še posebej, če pridemo na terapijo čim prej, takoj, ko se pojavijo simptomi. Pri akutnih težavah se terapije lahko izvajajo vsakodnevno, ponavadi pa 2x na teden.

Zdravljenje z antibiotiki v primeru virusnih okužb ne pomaga, zato bodite previdni in se res prepričajte, če tako zdravljenje vaš otrok ali vi res potrebujete.

Kaj lahko sami naredite za preprečevanje okužb?

cofotanje

Da bi preprečili okužbe, si vestno umivajte roke, otroku pa redno, če se da vsakodnevno, omogočite gibanje na svežem zraku. Četudi je vreme bolj kislo, naj to ne bo izgovor, da ostanete v zaprtem prostoru: škornje na noge, v roke dežnik in gremo! Ko pa pridete nazaj s potepa, pa si privoščite topel čaj (meta, melisa, limona, med, morda tudi kanček ingverja) in obvezno smuknite v suhe nogavice. Prav tako poskrbite, da bo prehrana tudi v jesenskem in zimskem času uravnotežena. Če se le da, kupujte lokalno hrano ali pa jo pridelajte doma. Vse se vam bo pokazalo na vašem zdravju.

caji skodelica 

Bodite zdravi - tudi s pomočjo bioresonance©